Καθαρόαιμοι ταύροι Limousine
Καθαρόαιμοι ταύροι Limousine
Καθαρόαιμοι ταύροι Limousine
Καθαρόαιμοι ταύροι Limousine

Το Αγρόκτημα Μπάτζιος

Με εφόδια την αγάπη για τα ζώα, την πολύχρονη εμπειρία και τον σεβασμό στον καταναλωτή, δραστηροποιούμαστε στους εξής τομείς:

Λιανικό εμπόριο κρεάτος

Στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας Τρικάλων λειτουργούμε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο κρεοπωλείο. Εδώ οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας παραγωγής μας καθώς και τα υπόλοιπα κρέατα από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής.

Χονδρικό εμπόριο κρέατος

Στο αγρόκτημά μας, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, γεννιούνται και εκτρέφονται μοσχάρια κρεατοπαραγωγής με ζωοτροφές που καλλιεργούμε εμείς οι ίδιοι.

Βοοειδή αναπαραγωγής

Εισάγουμε από τη Λιμόζ της Γαλλίας καθαρόαιμους ταύρους Limousine με Pedigree καθώς και μοσχίδες αναπαραγωγής υψηλού γενετικού υλικού. Η απιλογή των ζώων γίνεται από εμάς τους ίδιους σε συνεργασία πάντα με τους Γάλλους ειδικούς.

Ταύροι Limousine

Τα Limousine κατάγονται από την περιοχή της Λιμουζέν (Limousin), περιοχή στο κέντρο της Γαλλίας της οποίας το σκληρό κλίμα δημιούργησε ζώα ιδιαίτερα ανθεκτικά. Είναι αναγνωρίσιμα από το διακριτικό χρυσαφένιο και κόκκινο τρίχωμά τους.

Φημίζονται για τη μυική τους διάπλαση, την γρήγορη εκτροφή τους, την ευκολία στη διαχείριση και την εμπορευσιμότητα των νεαρών ζώων σε σχέση με άλλες ράτσες. Τα Limousine επιπλέον παράγουν τις πλέον άπαχες κοπές κρέατος που έχουν γίνει σημείο αναφοράς στη σύγχρονη αγορά.

Είναι ανθεκτική ράτσα με καλές μητρικές ιδιότητες. Δίνει καλή ποιότητα σφαγείου. Η ηλικία α’ τοκετού είναι στους 30-36 μήνες ενώ δεν παρατηρούνται δυστοκίες. Έχουν υψηλή απόδοση σε σφαγείο και εξαιρετική ποιότητα, ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία σφαγής.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγρόκτημα Μπάτζιος

Τηλέφωνο: +30 24330 23255
Κινητό: +30 694 468 4599
Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 7, Φαρκαδόνα Τρικάλων, Τ.Κ. 420 31
E-mail: info@batzios.gr

Αφήστε το μήνυμά σας.

Έχετε το δικαίωμα να υποχωρήσετε ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο. Περισσότερα για την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων.